Hemoroider

Forskjellen mellom anal kreft og hemoroider?

Forskjellen mellom anal kreft og hemoroider?

Rektal kreft (noen ganger betegnet kolorektal kreft) består av unormale, ukontrollerte celler som kan metastasere (spre seg) til andre organsystemer. Hemoroider, derimot, er blodkar som har blitt hovne på grunn av økt abdominalt trykk og / eller forstoppelse / diaréepisoder.

  1. Hvordan vet du om du har hemoroider eller noe mer alvorlig?
  2. Kan kreft forveksles med hemoroider?
  3. Hvordan føles analkreft?
  4. Føles hemorroider som en hard klump?
  5. Hva krymper hemorroider raskt?
  6. Hvordan sjekker du selv for hemoroider?

Hvordan vet du om du har hemoroider eller noe mer alvorlig?

Du bør søke behandling for hemorroide symptomer hvis: Du har rektal blødning for første gang. Du har kraftig endetarmsblødning. Du har endetarmsblødning som ikke reagerer på hjemmet.

Kan kreft forveksles med hemoroider?

Forskere sier at hemoroider lett forveksles med anal melanom, en sjelden, men svært aggressiv kreft. Legene må være mer oppmerksomme på denne kreften, og bør være på utkikk etter den ved å gi pasienter eldre enn 45 både en visuell og digital eksamen, sier forskere..

Hvordan føles anal kreft?

En klump eller masse ved analåpningen. Smerter eller en følelse av metthet i analområdet. Innsnevring av avføring eller andre endringer i avføring. Unormal utslipp fra anus.

Føles hemorroider som en hard klump?

Eksterne hemorroider kan bli irritert og koagulere under huden og forårsake en hard smertefull klump. Dette kalles en trombosert, eller koagulert, hemorroide.

Det som krymper hemorroider raskt?

Hjem rettsmidler

Hvordan sjekker du selv for hemoroider?

Vanligvis kan du:

  1. Føle ubehag, kløe eller smerter rundt anusen.
  2. Se blod på toalettpapiret eller i toalettskålen når du går på do.
  3. Få fuktige, rosa støt rundt kanten av eller buler ut fra anusen din (disse kan også se lilla eller blå ut.)

forskjell mellom kartlegging og observasjon
En forskjell mellom en undersøkelse og en observasjon er at undersøkelsen er fullført av andre mennesker, ikke av observatøren. En undersøkelse blir v...
hvordan man beregner avskrivninger
Bestem kostnaden for eiendelen. Trekk den estimerte gjenvinningsverdien til eiendelen fra kostnaden for eiendelen for å få det totale avskrivbare belø...
dyrecellediagram
Hva er diagrammet over dyreceller?Hva er de 13 delene av en dyrecelle?Hva er de 5 delene av en dyrecelle?Hva er de 4 typene dyreceller?Hva er dyrecell...