O-ringer

Forskjellen mellom NBR og HNBR

Forskjellen mellom NBR og HNBR

NBR er en forkortelse av nitrilgummi mens HNBR er den hydrogenerte formen av nitrilgummi. Hovedforskjellen mellom NBR og HNBR er at NBR er en ikke-hydrogenert form, mens HNBR er en hydrogenert form. Videre har NBR en forholdsvis lav strekkfasthet sammenlignet med HNBR.

  1. Hva er HNBR-materiale?
  2. Hva er en HNBR O-ring?
  3. Er HNBR O-ringer drivstofftette?
  4. Hva er hydrogenert nitril?
  5. Hva er den fulle formen for NBR?
  6. Hvilket materiale er FKM?
  7. Hva er forskjellen mellom svarte O-ringer og grønne O-ringer?
  8. Hva er det beste smøremidlet for O-ringer?
  9. Hva er de beste O-ringene?
  10. Er svarte O-ringer gassbestandige?
  11. Hvorfor er AC O-ringene grønne?
  12. Hva brukes grønne O-ringer til?

Hva er HNBR-materiale?

Når høye temperaturforhold krever høy strekkfasthet og motstand, kommer en elastomer til å tenke på: Hydrogenert nitrilbutadiengummi (HNBR). ... NBR-polymerer er fylt med dobbelt- og trippelbindinger i polymerkjeden. Bindingene brytes og erstattes med hydrogen, og resulterer i et høytytende materiale.

Hva er en HNBR O-ring?

HNBR o-ringer er laget av hydrogenert nitril spesielt designet for å gi overlegen temperatur og drivstoffmotstand sammenlignet med tradisjonelle NBR-materialer. HBNR o-ringer har også utmerket motstand mot slitasje, slitasje og kompresjon, noe som gjør dem til en pålitelig o-ring i et bredt spekter av tøffe applikasjoner.

Er HNBR O-ringer motstandsdyktige?

HNBR applikasjoner

HNBR er motstandsdyktig mot mineraloljebaserte hydrauliske væsker, animalsk og vegetabilsk fett, diesel, ozon, sur gass, fortynnede syrer og baser.

Hva er hydrogenert nitril?

Hydrogenerte nitrilgummi (HNBR) egenskaper avhenger av akrylnitrilinnholdet og graden av hydrogenering av butadien-kopolymeren. De har ganske bedre olje- og kjemikaliebestandighet enn nitrilgummi og tåler mye høyere temperaturer.

Hva er den fulle formen for NBR?

Nitrilgummi (NBR), også kalt nitrilbutadiengummi, en oljebestandig syntetisk gummi produsert av en kopolymer av akrylnitril og butadien.

Hvilket materiale er FKM?

FKM er ASTM-betegnelsen for en klasse fluorert, karbonbasert syntetisk gummi, kjent som fluorelastomer. FKM har imponerende varmebestandighet, slik at FKM-tetninger tåler temperaturer over 200 ° C.

Hva er forskjellen mellom svarte O-ringer og grønne O-ringer?

De svarte o-ringene er mest sannsynlig neopren eller NBR (nitril) gummi. Disse elastomerer ble oftest brukt / spesifisert for automatisk klimaanlegg og Freon 12. De grønnfargede O-ringene er mest sannsynlig HNBR eller hydrogenert nitrilgummi. De ble introdusert med endringen til 134a kjølemiddel.

Hva er det beste smøremidlet for O-ringer?

Super Lube O-ring silikonfett er en ikke-herdende silikonforbindelse som er ideell for smøring, tetning og kondisjonering av O-ringer og andre regulator- og ventilsystemkomponenter. Den er vanntett og beskytter mot fuktighet og oksidasjon.

Hva er de beste O-ringene?

O-ring materiale sammenligning

Er svarte O-ringer gassbestandige?

Buna O-ringer, også kjent som nitril- eller NBR O-ringer, gir utmerkede tetnings- og mekaniske egenskaper til en lav kostnad. Buna O-ringer har motstand mot vanlige smøremidler og anbefales for råolje, bensin, propan, petroleumoljer og vann. ... En vanlig Parker-nitril-O-ringforbindelse er N0674 Black.

Hvorfor er AC O-ringer grønne?

De grønne O-ringene er høyt mettet nitril (også kjent som hydrogenert nitril) og blir ofte referert til som HNBR eller, i noen tilfeller, HSN. I begge tilfeller støpes den grønne fargen i gummien.

Hva brukes grønne O-ringer til?

Grønn O-ring laget av FKM er studert for å gi høy temperatur og intens arbeidsspenning. Det er ideelt for solsystemer.

Hvordan beregne utført arbeid
Arbeid kan beregnes med ligningen: Arbeid = Kraft × Avstand. SI-enheten for arbeid er joule (J), eller Newton • meter (N • m). Én joule tilsvarer arbe...
gevinstskatt uk
Trekk skattefri godtgjørelse fra den totale skattepliktige gevinsten. Legg til dette beløpet i skattepliktig inntekt. Hvis dette beløpet er innenfor d...
Fra Hvordan nå Dharamshala fra Delhi
Hvordan nå Dharamshala fra Delhi
Reisende kan dekke avstanden fra Delhi til Kangra med tog og deretter ta buss eller bil for å nå Dharamshala. Man kan også gå ombord på et tog fra Del...