Lysdioder

Forskjellen mellom Quantum Board og COB

Forskjellen mellom Quantum Board og COB

Det er rett og slett skalaen som er forskjellig. En COB består av mange små LED-dioder tett pakket på en enkelt brikke for å produsere en enkelt, kraftig lysstråle. Et kvantebrett har også mange lysdioder på seg, men disse lysdiodene er kraftigere og mer fordelte. I hovedsak er et kvantebrett ganske enkelt en veldig stor COB.

  1. Er cob vokse lys bedre?
  2. Hva er COB-modus?
  3. Hva er en COB LED?
  4. Hvor lenge varer kvantebrett?
  5. Er cob bedre enn SMD?
  6. Hvilken er bedre Cree eller COB LED?
  7. Er COB-lys dimbare?
  8. Trenger COB-LED varmeavleder?
  9. Hva er et cob flomlys?
  10. Hvor varmt blir COB-lys?
  11. Hva betyr SMD for LED-lys?
  12. Trenger COB-lysdioder drivere?

Er cob vokse lys bedre?

Bedre lysspredning: siden COB vanligvis er plassert langt fra hverandre på store inventar, dekker de plantene under jevnere enn en mindre lysarmatur som må spre seg fra et sentralt punkt. Effektivitet: COB-er gir deg mer kraft per inngangswatt og også produkt mindre varme.

Hva er COB-modus?

Chip-on-Board eller "COB" refererer til montering av en bar LED-brikke i direkte kontakt med et underlag (for eksempel silisiumkarbid eller safir) for å produsere LED-matriser. COB-lysdioder har en rekke fordeler i forhold til eldre LED-teknologier, for eksempel Surface Mounted Device ("SMD") LEDs eller Dual In-line Package ("DIP") LEDs.

Hva er en COB LED?

Relativt nye i LED-markedet, COB-lysdioder (chip on board) gir mange fordeler i forhold til standardalternativene. COB-lysdioder er i utgangspunktet flere LED-brikker (vanligvis ni eller flere) bundet direkte til et substrat av produsenten for å danne en enkelt modul.

Hvor lenge varer kvantebrett?

Bortsett fra lokken til deres nyere teknologi, er de gode til å dyrke cannabis, og de varer veldig lenge sammenlignet med noen andre vokselys. De vi anbefaler kan vare 100.000 timer; det er over 14 år hvis du høstet hver tredje måned!

Er cob bedre enn SMD?

Men forskjellen mellom LED-lys COB og SMD er at COB LED har flere dioder. COB-sjetonger har vanligvis 9 eller flere dioder. ... Et annet aspekt av COB vs SMD LED-lysforskjellen er i bruk av energi. COB er kjent for bedre forhold mellom lumen per watt og varmeeffektivitet.

Hvilken er bedre Cree eller COB LED?

CREE LED-belysningssystemet har større størrelse og et PCB-område som er bredere enn COB-motstykket. Begge lysdiodene genererer store mengder varme når de begge brukes. ... Ved å være bredere og større, kan CREE spre et høyere volum varme i omgivelsene. Dette betyr ganske enkelt at den er langvarig.

Er COB-lys dimbare?

Dim-to-Warm er COB LED som fungerer som halogenlampe når den er dempet. Spesialiteten er at når du demper den, blir fargetemperaturen varmere. Dimming påvirker vanligvis ikke fargetemperaturen på LED-lampen. ... Det er perfekt for rom der du vil ha nedtonet og varm tonet atmosfærisk belysning.

Trenger COB-LED varmeavleder?

Forkortelsen COB refererer til Chip On Board. ... Når det gjelder COB-lysdioder, er det mulig å feste en COB-LED direkte til en varmeavleder (se figur 2). Som et resultat krever ikke COB-lysdioder PCB for å installere lysdioder i en armatur, og den påfølgende reflow-prosessen er ikke lenger nødvendig.

Hva er et cob flomlys?

COB (chip ombord) LED-produkter begynner sakte å sive ut i markedet, det er satt til å ta hele bransjen med storm snart. En chip on board LED er i utgangspunktet en LED-chipdiode bygget direkte på kretskortet.

Hvor varmt blir COB-lys?

2 LED-kryssets temperatur kan lett overstige 250 grader Celsius i løpet av sekunder.

Hva betyr SMD for LED-lys?

SMD betyr overflatemontert diode. Dette er en bedre teknologi enn første generasjon DIP-lysdioder. SMD-lampene er montert på et aluminiumsunderlag og innhyllet i en epoksyharpiks.

Trenger COB-lysdioder drivere?

3. LED-drivere. LED-drivere er de praktiske små boksene som tar strømmen fra stikkontakten og konverterer den til et skjema som COB-ene kan bruke. Strømmen som kommer fra stikkontakten din er vekselstrøm (AC), og dette fungerer ikke for COB-lysdioder - de krever likestrøm (DC) i stedet.

Forskjellen mellom Alliteration og Assonance
Alliterasjon er når du bruker en haug med lignende konsonanter på rad; assonans er når du bruker en haug med lignende vokallyder på rad; onomatopoeia ...
adresse buss databuss og kontrollbuss i 8085 mikroprosessor
Hva er adressebuss og databuss i mikroprosessor?Hva er forskjellen mellom en adressebuss databuss og kontrollbuss?Hvor mange adresser Buss er det i 80...
Hva er forskjellen mellom databeskyttelse og konfidensialitet
Hovedforskjellen mellom databeskyttelse og konfidensialitet er at databeskyttelse sikrer data mot skade, tap og uautorisert tilgang mens konfidensiali...