Delfiner

fakta om delfiner

fakta om delfiner

Fakta om delfiner

  1. Hva er 5 interessante fakta om delfiner?
  2. Hva er 3 interessante fakta om delfiner?
  3. Hva er et morsomt faktum om en delfin?
  4. Har delfiner 2 mager?
  5. Hvilket dyr har ingen kjønn?
  6. Spiser delfiner mennesker?
  7. Hvorfor er delfiner onde?
  8. Dreper delfiner for moro skyld?
  9. Blir delfiner høye?

Hva er 5 interessante fakta om delfiner?

Topp 10 fakta om delfiner

Hva er 3 interessante fakta om delfiner?

15 morsomme fakta om delfiner

Hva er et morsomt faktum om en delfin?

Delfiner er kjent for sin lekne oppførsel og er svært intelligente. De er like smarte som aper, og utviklingen av deres større hjerner ligner overraskende på mennesker. Faktisk sies det at de er de nest mest intelligente pattedyrene etter mennesker.

Har delfiner 2 mager?

Delfiner har to mager, akkurat som kyr. Den første lagrer maten, og den andre er der fordøyelsen foregår. Hver delfins ryggfinne er unik og kan brukes til å identifisere dem fra hverandre.

Hvilket dyr har ingen kjønn?

For eksempel er det store flertallet av manteldyr, lungesnegler, opisthobranch-snegler, meitemark og snegler hermafroditter. Hermafrodittisme finnes også hos noen fiskearter og i mindre grad hos andre virveldyr. De fleste planter er også hermafroditter.

Spiser delfiner mennesker?

Nei, delfiner spiser ikke mennesker. Selv om spekkhoggeren kalles en "spekkhogger", tilhører den faktisk delfinfamilien. ... Dette marine pattedyret får navnet sitt fra sin store størrelse (spekkhoggere kan vokse mellom 15 - 30 fot.

Hvorfor er delfiner onde?

1. De voldter voldtekter av kvinner ”Delfinseks kan være voldelig og tvangsmessig. Gjenger med to eller tre mannlige flaske nese delfiner isolerer en kvinne fra belgen og voldtekter henne, noen ganger i flere uker om gangen. For å holde henne i kø lager de aggressive lyder, truende bevegelser, og til og med smekker henne rundt med halene.

Dreper delfiner for moro skyld?

De myrder andre dyr bare for moro skyld.

I følge New York Times "dreper delfiner" andre pattedyr i hopetall, bruker nebbene sine som klubber og kaster bort med rader med skarpe tenner. " ... spis byttet sitt, delfiner ser ut til å ha morderiske oppfordringer som ikke er relatert til behovet for mat. ”

Blir delfiner høye?

Opptak fra en ny BBC-dokumentarserie, "Spy in the Pod", avslører hva som ser ut til å være delfiner som blir høye av pufferfish. ... Delfinene ble filmet forsiktig og lekte med pufferen, og førte den mellom hverandre i 20 til 30 minutter av gangen, i motsetning til fisken de hadde fanget som byttedyr som raskt ble revet fra hverandre.

Hva er forskjellen mellom Cotyledons og True Leaves
Cotyledons er de første bladene produsert av planter. Cotyledons regnes ikke som sanne blader og blir noen ganger referert til som "frøblader", fordi ...
legesenter eller klinikk
Hva er forskjellen mellom et medisinsk senter og en klinikk?Er klinikker bedre enn sykehus?Hvordan skiller helseklinikker seg fra medisinske kontorer?...
Hvorfor er cellulær respirasjon en aerob prosess
Hovedformålet med mobil respirasjon er å ta glukose (et enkelt sukkermolekyl) og bryte det fra hverandre for å frigjøre energi i form av ATP. ... Cell...