Pcie

hvordan identifisere pci og pci express

hvordan identifisere pci og pci express

Last ned og installer CPU-Z. Når du er installert, åpner du den og går til 'Hovedkort' -fanen. Under fanen "Grafisk grensesnitt" ser du hvilken type PCIe-tilkobling du har, sammen med koblingsbredden. Se etter 'x16' i 'Link Width' og 'PCI-Express 3.0' under 'Version'.

  1. Hvordan kan jeg se forskjellen mellom PCI og PCIe?
  2. Hvordan vet jeg om jeg har PCI 1 eller 2?
  3. Hvordan kjenner jeg PCI?
  4. Er PCIe PCI Express?
  5. Hvilket er bedre PCI eller PCIe?
  6. Hva er forskjellen mellom PCI og PCIe x16?

Hvordan kan jeg se forskjellen mellom PCI og PCIe?

Hovedforskjellen mellom PCI og PCI Express er at PCI er et parallelt grensesnitt mens PCI Express er et serielt grensesnitt. PCI er en buss som gjør det mulig å koble enheter inne i datamaskinen for å utvide funksjonene. Den opprinnelige PCI-standarden gir en dataoverføringshastighet på 133 Mbps.

Hvordan vet jeg om jeg har PCI 1 eller 2?

Hvis du ikke finner modellnummeret, kan du gå til firmaets nettsted og deretter bla gjennom det. Du må angi enheten du bruker, og spesifikasjonene vises. Når spesifikasjonene er tilgjengelige, vil du vite PCI Express-sporversjonen som er installert på hovedkortet.

Hvordan kjenner jeg PCI-en min?

Datamaskinens PCI-kort kan identifiseres med et Windows-verktøy som heter Enhetsbehandling, som kommer forhåndsinstallert på nye datamaskiner.

  1. Klikk på ">>"-knappen i oppgavelinjen mens du er i skrivebordsvisning.
  2. Velg "Kontrollpanel" fra menyen.
  3. Velg "Enhetsbehandling" fra menyen.

Er PCIe PCI Express?

PCI Express (Peripheral Component Interconnect Express), offisielt forkortet PCIe eller PCI-e, er en høyhastighets seriell utvidelsesbussstandard for datamaskiner, designet for å erstatte de eldre PCI-, PCI-X- og AGP-bussstandardene. ... Nyere revisjoner av PCIe-standarden gir maskinvarestøtte for I / O-virtualisering.

Hvilket er bedre PCI eller PCIe?

PCIe er raskere, og den kan brukes til å koble til enheter som grafikkort som PCI ikke kan støtte i dag. I tillegg er ikke PCI-grensesnitt og PCIe-grensesnitt kompatible med hverandre.

Hva er forskjellen mellom PCI og PCIe x16?

PCI Express er tilgjengelig i x1, x4, x8 og x16 implementeringer. De øker båndbredden med tilsvarende beløp. De større implementeringene krever lengre PCI Express-spor. X16 er det største sporet mens x1 er det minste sporet.

Forskjellen mellom åndedrett og åndedrett
Som nevnt ovenfor er pust den biologiske prosessen med å puste inn og puste ut gassene mellom cellene og miljøet. Pustemekanismen involverer forskjell...
Hva er den lengste fasen i cellesyklusen
Interfase er den lengste delen av cellesyklusen. Dette er når cellen vokser og kopierer DNA før den går over i mitose. Under mitose vil kromosomer jus...
entalpi vs energi
Enthalpy, H, er summen av indre energi U i et system og produktet av trykket og volumendringen til systemet ved et konstant trykk. ... Den frie energi...