Snikende

snikende mening

snikende mening
  1. Hva betyr snikende?
  2. Hva er synonymet med lumsk?
  3. Hva er det beste synonymet for lumsk?
  4. Hvordan bruker du ordet lumsk?
  5. Hva er snikende måte?
  6. Er lumsk skummel?
  7. Kan en person være ineffektiv?
  8. Hva betyr begrepet Machiavellian?
  9. Hva er forskjellen mellom lumsk og skadelig?
  10. Hva er motsatt av snikende?
  11. Hva betyr guileful?

Hva betyr snikende?

1a: har en gradvis og kumulativ effekt: subtile det lumske trykket i det moderne liv. b av en sykdom: utvikler seg så gradvis at den er godt etablert før den blir tydelig. 2a: avventer en sjanse til å fange: forrædersk. b: skadelig, men fristende: forførende lumske stoffer.

Hva er synonymet med lumsk?

lumsk. Synonymer: villig, forrædersk, utformende, farlig, svikende, lur, listig, kunstnerisk. Antonymer: rettferdig, oppriktig, udesignende, uskadelig.

Hva er det beste synonymet for lumsk?

Synonymer & Antonymer av lumsk

Hvordan bruker du ordet lumsk?

Snikende i en setning 🔉

  1. Den lumske playboyen planla å lure arvingen ut av formuen sin. ...
  2. Selv om Helen kan virke som en hyggelig kvinne, tror jeg hun har en lumsk side ved seg. ...
  3. Bilforhandleren brukte attraktive lumske modeller for å lokke inn kjøpere.

Hva er snikende måte?

adj. 1 skjult, subtil, listig eller forrædersk. 2 arbeider på en subtil eller tilsynelatende uskadelig måte, men likevel dødelig. en snikende sykdom. (C16: fra latinsk insidiosus list, fra insidiae et bakhold, fra insider for å sitte i; se insessorial)

Er lumsk skummel?

Filmen Insidious har gjort noe mange skrekkfilmer ikke har klart å gjøre den siste tiden, og det er å være skummelt. Insidious har mange veldig intense øyeblikk som skremmer, og tar tak i deg. Den består ikke helt av "make you jump" -scener, som den har, men scener med ekte redsel.

Kan en person være ineffektiv?

En person kan beskrives som ineffektiv som et kompliment: I en merkelig anledning kan et individ referere til et annet individ som ineffektivt hvis de er i ærefrykt for individet som de snakker om.

Hva betyr begrepet Machiavellian?

1: av eller relatert til Machiavelli eller Machiavellianism. 2: antydet prinsippene for atferd som Machiavelli har lagt ned spesifikt: preget av list, dobbelhet eller dårlig tro Han stolte på Machiavellian-taktikken for å bli valgt.

Hva er forskjellen mellom lumsk og skadelig?

Insidious antyder en ventende løgn eller en gradvis effekt eller tilnærming, og gjelder spesielt for lure og nøye maskerte underhandedness. Pernicious brukes oftere på ting som skader ekstremt eller uopprettelig av ondskap eller ved lumsk korrupsjon.

Hva er motsatt av snikende?

lumsk. Antonymer: rettferdig, oppriktig, udesignende, uskadelig. Synonymer: wily, forræderisk, designing, farlig, bedragende, lur, listig, kunstig.

Hva betyr guileful?

adjektiv. snikende slu; kunstig villedende; lur.

hva er forskjellen mellom massemedier og sosiale medier
Den største forskjellen mellom massemedier og sosiale medier er thellos; massemediene setter publikum i en passiv posisjon. Sosiale medier setter publ...
Forskjellen mellom mykgjører og superplastisator
Superplastiseringsmidler (SP), også kjent som høykvalitets vannreduserende midler, er tilsetningsstoffer som brukes til å lage høyfast betong. Mykgjør...
Forskjellen mellom løselig og uløselig fiber
Det er to typer fiber: løselig og uoppløselig fiber. Løselig fiber oppløses i vann, og inkluderer plante-pektin og tannkjøtt. Uoppløselig fiber løses ...